-
Sklep
- ALKOHOL
- PRODUKTY WŁOSKIE - NOWOŚĆ!
- WŁOSKIE ANTIPASTI
- PRODUKTY REGIONALNE - NOWOŚĆ!
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ
- DZIECI
- MIĘSO I WĘDLINY
- NABIAŁ
- PIECZYWO
- WARZYWA, OWOCE, ZIOŁA, GRZYBY
- RYBY
- KISZONKI
- PRZETWORY
- SUCHE
- SŁODYCZE
- PRZEKĄSKI
- PRZYPRAWY
- SYPKIE
- BUDYNIE, GALARETKI, DO PIECZENIA
- BAKALIE I ORZECHY
- OLEJ, OLIWA, OCET
- KAWA I HERBATA
- NAPOJE
- CHEMIA I ARTYKUŁY PRZEMYSŁOWE
- KOSMETYKI
- ZWIERZĘTA
- Harmonogram i rejon dostaw
- o Nas
- Nasi dostawcy
- Promocje
- Nowości
- Kontakt
Twoje konto
Zaloguj Utwórz konto
Zresetuj hasło
Zarejestruj nowe konto
Menu

Wędliny, ryby
PORTICELLO - ANCHOIS FILETY W OLEJU 80G
PORTICELLO - ANCHOIS FILETY W OLEJU 80G
Małe, bardzo słone fileciki z sardeli europejskiej - ryby żyjącej w Morzu Śródziemnym, Czarnym i Oceanie Atlantyckim. Aby uzyskać anchois, surowe ryby zasypuje się solą i poddaje dojrzewaniu przez kilka miesięcy. Przez intensywność smaku i słoność, anchois są używane wyłącznie jako dodatek lub przyprawa do potraw; wchodzą też w skład popularnego angielskiego sosu Worcestershire. Anchois wykorzystuje się do wzmacniania smaku farszów mięsnych i rybnych oraz esencjonalnych sosów do mięs. Przyprawia się też nim pizzę i francuską pastę do chleba - tapenadę.
Skład: Filety z sardeli Engraulis, olej słonecznikowy, sól
Podobne produkty
